top of page

JHONNY GARY PRIVAT KOKK

En privat middagsopplevelse laget bare for deg

Vi liker å tilby et veldig personlig gastronomisk forslag der vi ønsker å erobre sansene dine, i et eksklusivt miljø og med all vår dedikasjon og entusiasme.

Det er vår filosofi, vår måte å forstå gastronomi på. En som vi kan transportere til stedet du ønsker.

Tilpassede middagsopplevelser

Cooking chef

Jhonny
   Gary

Ceviche
Carrillada
Ceviche
Tun ceviche
Screenshot 2024-03-25 at 18.12.41.png
Jhonny event_36_edited.jpg
Plating chef
Meet the chef

Møte kokken

Jhonny Martínez har blitt trent hovedsakelig i spansk mat, uten å forlate sine ecuadorianske røtter.

 

Gastronomistudie i Madrid, San Sebastian, Barcelona og Sevilla.

 

Med 20 års erfaring jobbet Jhonny i noen av de mest fremragende restaurantene i byene Sevilla, Madrid og Barcelona som kjøkkensjef for Boreas Global og Chef de Cuisine i restauranten Entredos Gastrobar.

 

Senere flyttet han til Oslo (Norge), hvor han har jobbet i prestisjetunge restauranter og hoteller som Lysebu Hotel Restaurant, Amerikalinjen Hotel, The Thief Hotel og Sommerro Hotel.

 

 

For tiden kombinerer Jhonny Martínez sitt arbeid og opphold i Norge med studiene i Spania ved Prestisjefylte Universitetet Basque Culinary Center.

Contact us

Kontakt oss !

Jhonny catering service

Vi har et direkte møte og sammen planlegger vi et program og skreddersyr menyene for deg.

Vårt konsept er designet for grupper fra 6 til 25 personer.

bottom of page