JHONNY GARY PRIVAT KOKK
En privat middagsopplevelse laget bare for deg
Vi liker å tilby et veldig personlig gastronomisk forslag der vi ønsker å erobre sansene dine, i et eksklusivt miljø og med all vår dedikasjon og entusiasme.
Det er vår filosofi, vår måte å forstå gastronomi på. En som vi kan transportere til stedet du ønsker.
Tilpassede middagsopplevelser
Jhonny
Gary
Møte kokken
Jhonny Martínez har blitt trent hovedsakelig i spansk mat, uten å forlate sine ecuadorianske røtter.
Gastronomistudie i Madrid, San Sebastian, Barcelona og Sevilla.
Med 20 års erfaring jobbet Jhonny i noen av de mest fremragende restaurantene i byene Sevilla, Madrid og Barcelona som kjøkkensjef for Boreas Global og Chef de Cuisine i restauranten Entredos Gastrobar.
Senere flyttet han til Oslo (Norge), hvor han har jobbet i prestisjetunge restauranter og hoteller som Lysebu Hotel Restaurant, Amerikalinjen Hotel, The Thief Hotel og Sommerro Hotel.
For tiden kombinerer Jhonny Martínez sitt arbeid og opphold i Norge med studiene i Spania ved Prestisjefylte Universitetet Basque Culinary Center.
Kontakt oss !
Vi har et direkte møte og sammen planlegger vi et program og skreddersyr menyene for deg.
Vårt konsept er designet for grupper fra 6 til 25 personer.