top of page
Jhonny event_31.JPG

Ekstra Tjenester

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalifiserte ekstratjenester for å forbedre måltidsopplevelsen din.

Jhonny event_6.JPG

Forbedre måltidsopplevelsen din...

Våre anbefalinger

Vi kan ytterligere forbedre opplevelsen din med vårt høyt kvalifiserte personale, som inkluderer erfarne servitører, en vinrådgivende sommelier, cocktailbartendere og en intim arena.

 

Slapp av og nyt gourmetmaten mens våre oppmerksomme servitører sørger for en perfekt service, vår sommelier veileder deg gjennom vinvalg, og vår dyktige bartender lager håndverkscocktails med eleganse. I tillegg gir vår koselige arena den perfekte rammen for intime sammenkomster, noe som gjør det mulig for deg å skape uforglemmelige minner i en personlig setting.

01

Meget kvalifiserte servitører

Vårt team av erfarne servitører er dedikert til å gi en upåklagelig service for ditt arrangement. Enten det er en formell middagsselskap eller en uformell sammenkomst, sørger våre servitører for at hver gjest blir betjent med varme og effektivitet.

Jhonny event_14.JPG
Jhonny event_30.JPG

02

Vinrådgivende sommelier

Forhøy din matopplevelse med ekspertisen til vår sertifiserte sommelier. Fra å velge de perfekte vinvalgene til å tilby innsikt i druetyper og årganger, legger vår sommelier til en touch av sofistikasjon til enhver hendelse.

Vinn Meny
pexels-cottonbro-studio-4254030_edited.jpg

03

Cocktail
Bartenders

Gjør arrangementet ditt mer spennende med vår dyktige cocktailbartender. Lene deg tilbake og nyt kreativt lagede drinker servert med stil.

Jhonny event_11.JPG

04

Koselig
lokale 

Vår sjarmerende arena er designet for å huse opptil 30 gjester for en intim spiseopplevelse. Vår arena tilbyr en varm og innbydende atmosfære som er perfekt for å feire spesielle anledninger med venner og familie.

Contact us

Kontakt oss !

Jhonny catering service

Vi har et direkte møte og sammen planlegger vi et program og skreddersyr menyene for deg.

Vårt konsept er designet for grupper fra 6 til 25 personer.

bottom of page