Meny
Vår fem retters meny komponert med eksotiske ingredienser fra det latinamerikanske kjøkken er kombinert med kulinariske tekniker fra det spanske kjøkken og byr på en ny og spennende gastronomisk smaksopplevelse til våre gjester.
Vår sommelier har paret spanske viner for å heve de forskjellige smaker til et nytt nivå.
For allergikere kan vi tilpasse menyen med andre alternativer, men vi kan dessverre ikke tilby veganske alternativer.
STARTER
Kassava og iberisk skinkekroketter med trøffelmajones
Allergier: Egg, Sulfitt
Kamskjell ceviche med avokado, rødløk, søtpotet, leche de tigre
(lime, løk, hvitløk, selleri og habanero chili)
Allergier: Skalldyr, Selleri, Sulfitt
FORRETT
Tunfisk tataki med sprøstekt lakseskinn servert med grønn asparges, plantainpuree med peanøtter og pil pil av dill.Allergies: Fish, Allergier: Peanøtt, sulfitt
HOVEDRETT
Biff Indrefilet, rødvinsreduksjon med sukkerrørhonning, røkt rødbetetartar med svart hvitløk og potet confit
Allergier: Sulfitt, sennep
DESSERT
Sjokolade mousse med duft av roser
Allergier: Sulfitt, hvete, melkeprotein, egg