top of page
Jhonny event_6.JPG

Meny

Vår fem retters meny komponert med eksotiske ingredienser fra det latinamerikanske kjøkken  er kombinert med kulinariske tekniker fra det spanske kjøkken og byr på en ny og spennende gastronomisk  smaksopplevelse til våre gjester. 

 

Vår  sommelier har paret spanske viner for å heve de forskjellige smaker til et nytt nivå. 

 

For allergikere kan vi tilpasse menyen med andre alternativer, men vi kan dessverre ikke tilby veganske alternativer. 

vecteezy_tropical-palm-leaf-for-decorati
vecteezy_tropical-palm-leaf-for-decorati

STARTER

Kassava og iberisk skinkekroketter med trøffelmajones

Allergier: Egg, Sulfitt

Kamskjell ceviche med avokado, rødløk, søtpotet, leche de tigre

(lime, løk, hvitløk, selleri og habanero chili)

Allergier: Skalldyr, Selleri, Sulfitt

FORRETT

Tunfisk tataki med sprøstekt lakseskinn servert med grønn asparges, plantainpuree med peanøtter og pil pil av dill.Allergies: Fish, Allergier: Peanøtt, sulfitt

HOVEDRETT

Biff Indrefilet, rødvinsreduksjon med sukkerrørhonning, røkt rødbetetartar med svart hvitløk og potet confit

Allergier: Sulfitt, sennep

DESSERT

 

Sjokolade mousse med duft av roser

Allergier: Sulfitt, hvete, melkeprotein, egg

bottom of page