MENU

Our menu is a complete menu, created from ingredients from every corner of South America.

Along with the meal, you can choose wine pairings carefully chosen by our sommeliers to match the meal.

 

We appreciate that some of our guests may suffer from allergies and intolerances. Please let us know when you make a reservation and we will try to accommodate you as best we can.

 

The main products used in Ecuadorian cuisine are fish, seafood, pork and beef, if you are vegan or vegetarian we can have some alternatives

 

Cebiches

 

Laks 170 kr

 tiger melk (lime, løk, selleri, ingefær, hvitløk, gul chilli) rødløk, habanero, koriander, søtpotet og kassava chips

Allergens

Hvitløk, Fisk, selleri,

 

 

Kveite 170 kr

 tiger melk (lime, løk, selleri, ingefær, hvitløk,avocado) rødløk, habanero, koriander, søtpotet og kassava chips

Allergens

Hvitløk, Fisk, selleri,

 

Scampi 170 kr

 tiger melk (lime, løk, selleri, ingefær, hvitløk, red chili,tomat) rødløk, habanero, koriander, søtpotet, avokado og plantain  chips

Allergens

Hvitløk, selleri, skalldyr

 

Akkar 160 kr

 tiger melk (lime, løk, selleri, ingefær, hvitløk, gul chili , kokosmelk) rødløk, habanero, koriander, søtpotet og kassava chips

Allergens

Hvitløk, selleri, bløtdyr

Tapas

 

Salmorejo   85kr

Kald tomatsuppe (tomat, hvitløk, eddik, brød og olivenolje) med iberisk skinke og egg

Allergens

 Egg, hvitløk

 

 

Ensaladilla    85kr

Potet, gulrot, rødløk, gressløk, majones og reke

Allergens

 Egg, sjømat

 

Patacon 85kr

Stekt plantain  med guacamolesaus og Manchego-ostekrem

Allergens

 Hvitløk, melk

 

 

Patatas Bravas 85kr

Amandine poteter med aioli og hjemmelaget tomatsaus

Allergens

 Hvitløk, melk

 

Tortilla de Patata.   105kr

Egg, stekte poteter, løk

Allergens

egg

 

Broxeta.  170kr

indrefilet med padrón paprika, cherrytomat og chili  saus

Allergens

 Hvitløk.

 

Bacalao.  160kr

Torsk med kassava stekt med soya majones

Allergens

  Fisk , soya

 

BAO.  160kr

bakt svinekjøtt med løk  og agurkmiks

Allergens

 Hvitløk.

 

Serranito.  160kr

Bakt  kylling, serrano skinke, tomat, padron pepper.

Allergens

 Hvitløk.

 

 

 

Udon.    170kr

 

Japansk udon med krem ​​ristet bacon og tartufata, portobello, stekt scampi og posjert egg

Allergens

Hvitløk, egg, hvete, sjømat

 

 

Carrillada   175kr

Oksekjake i rødvinssaus, potetpuré med stekte grønnsaker

Allergens

Laktose Melk, , hvitløk

 

 

Dessert

 

 

Dulce de Tres leches 95kr

saftig kake i melk med fløte, jordbær, bringebær og blåbær

Allergens

 Hvete, melk

 

Ostekake.  105kr

 

Allergens

Hvete, melk

Design fra Egen Logo AS

 Monday - Thursday

Closed

Working Hours

Friday - Sunday

12.00 - 21.00

Visit Us

Chef by Jhonny Gary

Stortingsgata 28, 0161 Oslo, Norge

  • Facebook
  • Instagram

Design by Egen Logo AS

Contact & Catering